Acties

Sinterklaas actie:

Een minima kind wil ook iets van de Sint. Voor gezinnen met kinderen tot 7 jaar brengen mensen kadootjes en bij 1 gezin komt Sinterklaas en pieten.

Paasactie:

Paas Taart of pakketje voor een minima gezin.

Juni/juli actie:

In deze maanden vragen wij om toegangskaarten van pretparken of speeltuin of Dierentuin voor kinderen die niet op vakantie gaan om hun een leuke dag te kunnen geven.

Facebook Acties:

Voor gezinnen in ACUTE nood die niets meer te eten hebben doen we een oproep op onze Facebook groepen en zamelen zo levensmiddelen in om dat gezin weer even verder te helpen.

 

Een van onze leden op de MiniMagroep blijkt hielspoor te hebben en daarvoor gisteren (11 maart 2019) een actie gestart.

Op onze Facebookgroepen een oproep gedaan voor een donatie voor goede schoenen en mogelijk inlegzolen.

Door gulle gevers vandaag 12 maart 2019 met haar schoenen en inlegzolen kunnen kopen. Met dank aan deze gulle gevers kan zij zich binnenkort makkelijker bewegen en weer naar buiten.

Grote Kerstactie 2019:

Maak een kerstpakket voor een MiniMa gezin en breng het pakket langs.

Actie voor aanstaande Moeder 

                                                                                        Verse Groente en Fruit

Wij ontvangen regelmatig geluiden dat mensen blij zijn met de voedselbank maar dat zij regelmatig verse zaken zoals groente en fruit missen.

Via onze Facebook-groepen, met name Hulp Aanbieden/Vragen/Geven & Donaties voor MiniMa Hoofddorp en Omstreken, oproep gedaan voor donaties.

Met deze donaties hebben wij verse groente en fruit kunnen kopen om op deze wijze ook proberen de minima gezinnen "gezond"deze rare periode door te helpen


 2019 MiniMa Hoofddorp en Omstreken